Inscripcions

Per consultar la vostra inscripció entreu a l’enllaç d’inscripció de cada cursa.

Preus:

  • 10€ per la cursa de 6km.
  • 14€ per la cursa de 11km.
  • 18€ per la cursa de 21km.

Els socis del Centre Excursionista d’Oló tindran un descompte de 2€.

Caldrà comptar, com especifiquem més avall, 4€ en cas de no disposar de llicència federativa FEEC en modalitat C o superior.

Important:

Inscripcions on-line fins el dia abans de la cursa. Si sobren dorsals es comunicarà per xarxes socials (veure apartat de contacte) i es podran realitzar inscripcions al mateix dia i en horari de recollida de dorsals.

Document de responsabilitats dels participants:

Els participants de les curses de 6km, 11km i 21km hauran d’omplir i presentar el dia de la cursa el següent document acreditatiu de llurs condicions físiques i de llurs responsabilitats. L’autorització s’ha de presentar el dia de la cursa a la recollida dels dorsals.

Autorització a participació de menors d’edat (16 i 17 anys):

Pels menors d’edat, de 16 a 17 anys i per a les curses de 6km, 11km i 21km, cal que els pares, tutors o responsables omplin i signin l’autorització corresponent. L’autorització s’ha de presentar el dia de la cursa a la recollida dels dorsals.

Assegurança:

Segons la Llei de l’Esport 8/1999 tots els participants han de disposar d’una assegurança esportiva individual. Per aquells que no disposin de llicència de qualsevol de les federacions esportives catalanes l’organització ofereix la contratació d’una assegurança per aquesta jornada.

Aquesta llicència es contractarà al realitzar la inscripció i el seu preu és de 4€. Caldrà disposar de la llicència federativa de la FEEC en la modalitat C o superior. Les llicències A i B no inclouen curses per muntanya.

Caldrà mostrar la llicència federativa corresponent (físicament o mitjançant aplicació mòbil) a la recollida del dorsal.

L’organització declina tota responsabilitat pels perjudicis que els participants i els seus acompanyants puguin patir i/o ocasionar abans, durant i després de la cursa. Tot i això, l’organització ha contractat, segons preveu la legislació vigent, una assegurança de responsabilitat civil i compta amb els serveis d’urgència adients.

Al moment de realitzar la inscripció es podrà especificar la talla de samarreta d’obsequi fins dues setmanes abans de la cursa. A partir d’aquest moment no es podrà garantir la talla desitjada.